Salát Caesar
Poslední dobrou se saláty staly jedním z mých oblíbených pokrmů. Nejen protože jsou tak lehké, ale i proto, že když jsou dobře ochucené a obohacené zajímavými ingrediencemi je to výborný oběd při kterém se nemusíte bát, že by jste ztratily svoje štíhlé linie.
Ingredience na přípravu: Salát, parmezán, celozrnný chléb na krutóny, kuřecí maso
Ingredience na zálivku: Řecký smetanový jogurt, tatarská omáčka. citronová šťáva, lžička dijonské hořčice, stroužek česneku, sůl a pepř
Postup přípravy: Tatarskou omáčku smícháme s řeckým jogurtem dochutíme citrónovou šťávou, dijonskou hořčicí, stroužkem česneku, solí a pepřem a trochou strouhaného parmezánu a zálivka je hotová.
Teď už jen stačí orestovat kuřecí maso, umýt a natrhat salát, to vše zalít zálivkou a přidat krutóny, které jsme si připravili v toustovači a můžeme podávat.