Párek v rohlíku
Každý dobře zná vůni lahodného párku v rohlíku, ať už někde na pouti nebo v krámu. Já bych vám chtěla prozradit recept na tento výborný pokrm, aby jste nemuseli rok čekat na další pouť jen kvůli tomuto chuťovému vzrušení.
Ingredience na přípravu: Rohlíky, párek, kečup nebo hořčice
Příprava: Prvním krokem, je nechat přijít vodu v hrnci, na mírném ohni, do varu. Až tomu tak bude, párky vložíme do vody a necháme je chvíli prohřát. POZOR NA PRASKNUTÍ! Mezi tím co se nám budou vařit párky, si připravíme rohlíky tak, že odkrojíme malý kousek vrchní části rohlíku. Do spodní části dáme dolní část vařečky a uděláme místo nadcházející párek. Před tím než tam párek vložíme, do díry dáme kečup nebo hořčici a až pot vložíme párek. V konečné verzi s párkem ještě dáme trošku kečupu a je to.
PS. Nebojte se experimentovat. Z mého pohledu je nejlepší namíchat kečup s hořčicí, tak dosáhnete zajímavé chuti, která vás dostane.